Potencia la imatge de marca utilitzant les parets! Idees per millorar l’espai de treball

 

Dóna vida a les parets i potencia la teva marca!

Canvia les teves parets i murs per espais plens de llum, color i alegria. Des de Siclick oferim diferents opcions per tal de potenciar la teva marca i per tal d’alegrar el teu entorn i fer que la gent s’hi trobi atreta.

Alegria i vida a la feina, al pati o a on sigui!

Fes que la teva marca es vegi també a l’entorn de treball

El lloc físic de l’empresa ha d’estar en concordança amb tota la imatge que s’està transmetent al públic, clients i audiència. L’espai de les oficines s’ha de recolzar a nivell visual per tal de crear una sintonia que aportarà als clients confiança, serietat, modernitat… A més a més, dins l’espai de treball, de cara a la plantilla, es bo crear un ambient, una unitat, un conjunt… en els que hi participen es sentin part d’un objectiu, aconseguint, així, un ambient laborable amè, eficaç i familiar.

Oferim una gran varietat d’idees per a les teves parets:

– Senyalètica personalitzada amb la teva marca (metacrilats, cartells, roll ups, etc).

– Vinils decoratius amb dissenys relacionats amb la teva imatge corporativa per ambientar els espais de treball.

– Rètols impactants per a la teva promoció.

 Decoració amb fotografia corporativa Decoració finestres amb imatge corporativa

 

Pintura mural realista, sobre parets, persianes o allà on vulguis!

Una altra opció per espais amb un caire menys corporatiu és la pintura mural. És una gran opció per tal de convertir els teus murs en un espai decoratiu carregat de dibuix bidimensional. Crear màgia i fantasia. Si tens un espai físic, com una botiga, pots fer que aquesta sigui molt més vistosa. D’aquesta manera cridaràs l’atenció del públic, que es sentirà més atret.

Des de Siclick, col·laborem amb Caynstudio. És un muralista nascut a Barcelona, llicenciat en belles arts, que ha donat la volta al món amb les seves il·lustracions. El seu domini en diferents estils fan d’ell un artista polifacètic. Ens encanta la seva capacitat d’imaginació i creativitat.

La mida de les il·lustracions no té límit per ell. Ha treballat per grans marques i amb diferents tècniques. Passant des del grafitti, per la pintura realista i fins l’abstracte. Els colors amb ell tenen mil opcions i acabats.

Pintura mural Cayn Studio Pintura mural realista Cayn Studio

Murs, parets, stands, persianes, etc. Qualsevol suport és factible i aplicar-hi el teu segell, farà incrementar els teus clients. Fes que et vegin i diferencia’t dels que estan al teu costat.

Pintura sobre persianes Cayn Studio Pintura persiana Cayn Studio

 

Pintura mural per escoles i tallers per els més petits

També oferim l’opció per la decoració d’espais per als més petits de la casa.

Canviem els murs grisos de les escola per espais plens de color i vida, i a més a més, creats pels alumnes de les mateixes escoles. Aquest any, a Siclick, juntament amb Petit Mural, organitzem tallers de pintura mural a les escoles de Catalunya.

Decoració paret escola per Petit Mural Tallers per escoles Petit Mural

Aquesta activitat permet decorar el pati de l’escola mentre els alumnes gaudeixen d’una activitat artística molt enriquidora.

Aquí, us fem una descripció amb detalls de les activitats que proposem per a tot tipus de centres educatius.

Us convidem a visitar la seva pàgina web www.petitmural.com on podreu trobar més informació i consultar la galeria d’imatges on podeu veure els resultats finals de treballs anteriors.

Al llarg d’aquestes activitats, els participants, organitzats per un tallerista, realitzaran un mural (o més) a les parets del centre. Aquesta activitat és la que dóna més llibertat als alumnes per tal d’expressar el seu potencial creatiu. De fet, els participants al taller poder formar part del procés creatiu des del començament, aportant els seus propis dibuixos per al disseny del mural, fins al final, amb la materialització de la pintura.

Pintura pati escoles Petit Mural

Estem oberts a qualsevol idea o modificació per tal d’adaptar-nos a les particularitats de cada centre i de cada projecte. Normalment el mural es realitza als murs de l’escola on es du a terme l’activitat. La pintura que es fa servir està adaptada per a cada cas en concret i la subministrem nosaltres mateixos juntament amb la resta del material necessari.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.