La importància de la Newsletter en la teva estratègia de màrqueting

Mantingues informat al teu públic mitjançant la newsletter

La newsletter és un butlletí de notícies que les empreses fan arribar als seus clients o subscriptors. Serveix per  informar de les novetats i notícies i s’envia a través del correu electrònic. D’aquesta manera, també serveix per promocionar-se. En definitiva, és una gran eina efectiva per produir màrqueting digital i obre un gran ventall de possibilitats a l’hora de donar-se a conèixer.

El fet de generar una newsletter, té un gran ventall de possibilitats:

-No requereix una gran inversió econòmica ni temps per produir-la i enviar-la.

-Es crea una forta fidelització amb els clients i confiança.

-És una gran font per generar tràfic al teu lloc web.

-Fa que els teus clients i subscriptors estiguin sempre informats de les novetats.

-Es pot segmentar per clients o grups i enviar contingut adequat per a cada target.

Per poder començar a realitzar la newsletter, és recomanable que es realitzi primer una estratègia de màrqueting. Saber com potenciar la imatge de marca, seguidament fer un llistat de grups, segmentats segons els teus clients, després saber i organitzar el que es vol promocionar i quan serà el millor moment.

És important generar una o dos newsletters mensualment, aconseguint així la fidelització amb el client. El disseny ha de ser sempre el mateix, una mateixa estructura però canviant el contingut, d’aquesta manera estaràs creant imatge de marca.

I sobretot, pensa que cada contingut que hi incloguis, l’hauràs de reforçar amb una bona imatge. Cridarà molt més l’atenció i generarà molt més interès.

Si vols saber-ne més, des de Siclick, oferim diferents possibilitats a nivell de disseny i enviaments, adaptant-nos sempre a les teves necessitats i oferint idees per potenciar la teva empresa, servei o producte.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.