Logotips amb emoció

Diseño logo Barcelona

Història d’una imatge corporativa

Havia treballat sempre al costat del seu pare, en Diego. Havia crescut amb l’olor de vernís i fusta, i, amb els anys, s’havia convertit en la manera de guanyar-se la vida. En David no havia treballat  d’altra cosa i estava satisfet d’haver seguit les passes del seu pare en el negoci familiar. El Diego i el David.

Al cap d’anys després d’haver-li ensenyat l’ofici i totes les qüestions referents a l’empresa, en Diego va morir. El David va continuar amb el negoci familiar.  Però amb el temps, es va adonar, que tot i que el negoci continuava rutllant com quan treballaven colze a colze amb el seu pare, li calia fer una renovació de la seva imatge. Tenia unes targetes de visita antigues amb el nom d’ell i del seu pare i no li resultava còmode que tothom li preguntés qui era el Diego, si era el seu soci. Haver de donar explicacions a tothom, no era el que més el satisfeia. Així doncs, va pensar que havia de canviar el nom comercial Diego & David per un nom més simple: amb les dues lletres D, que corresponien a les inicials dels dos noms, unint-les amb el símbol &. Una vegada decidit aquest canvi, calia renovar la imatge corporativa.

Treballar per a una empresa de restauració com aquesta, on gran part del treball que es realitza és artesanal i on es detecta aquest elevat grau d’emocionalitat, ens encanta. A Síclick ens agraden molt els projectes amb un rerefons, amb una història amb la que poder desenvolupar la nostra feina. Quan acceptes un encàrrec d’aquest tipus, es bo documentar-se al màxim de la trajectòria, dels valors, de les anècdotes que envolten al client. Amb tot aquest coneixement sempre és més fàcil dissenyar el producte que demana el client. En el logotip que vam crear vam voler mantenir una D en caixa alta, que representaria al Diego, el pare, l’experiència i la saviesa d’una persona amb una certa edat i l’altra lletra d, en caixa baixa, correspondria a la joventut, l’energia del fill, el David. D’aquesta forma, ell sabria que quedaria representada l’essència familiar i qualsevol persona que veies el logotip podria pensar que les dues D representaven les lletres inicial i final del seu nom.

La satisfacció del client que reflexa en l’expressió quan veu el projecte que li mostres, és la nostra més gran recompensa. Una vegada més, moltes gràcies per la vostra confiança.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.