Aquí la nostra aportació Greta Thunberg!

Siclick with fridays for future

Aquí la nostra aportació Greta Thunberg!

Només amb 16 anys i amb la seva determinació ha aconseguit remoure consciencies, objectiu no assolit per moltes altres persones amb molta més trajectòria i experiència que ella. Quantes bones obres o intencions s’han quedat en el pensament de molta altra gent sense que ni tant sols s’arribessin a conèixer?

Doncs la protagonista és la Greta Thunberg. Aquesta noia va iniciar un moviment en contra de les actuacions que afavoreixen el canvi climàtic i aquest moviment ja s’està seguint des de diferents ciutats a tot el món.

Mentre d’altres persones es preocupen per altres aspectes més superficials o fins i tot banals -i no només parlem de gent de la seva generació, sinó de persones que duplicarien o triplicarien la seva edat- ella dedica els divendres a manifestar-se, deixant de banda altres obligacions o distraccions pròpies de la seva edat. És destacable i impactant la convicció i la determinació que mostra.

I el més lloable és que no es manifesta fent una petició en clau egoista, sinó que reclama un bé per al planeta, per a tota la societat en general, una petició per al bé global.

Des de Síclick recolzem la voluntat d’aquesta heroïna i de totes les persones que s’han afegit a aquest moviment i és per això que hem creat una col·lecció de cartells que anirem penjant cada divendres, per tal de recolzar aquest moviment i aportar el nostre gra de sorra a aquesta noble causa.

Mira com la Greta emociona al parlament europeu.

#FridaysForFuture #climatestrike

Siclick, producte gràfic.

Estudi de disseny gràfic a Barcelona.