La imatge gràfica del vi: la primera impressió és el que compta.

Ampolla amb etiqueta de vi

Fa molts anys, quan la gent parlava de vi, sempre sortia com a referent de qualitat el vi francès o si parlàvem de zones més properes, els vins que es produïen a La Rioja. No ha estat fins fa relativament poc temps que el vi que s’elabora a Catalunya ha començat a tenir el reconeixement que realment es mereix.

Som un país amb gran tradició vitivinícola i aquest fet es demostra amb la gran diversitat de denominacions d’origen que s’hi apleguen. Bons vins i molta oferta per al consumidor. En definitiva, podem dir que a Catalunya tenim un vi per a cada paladar i per a cada butxaca.

Aquesta àmplia oferta fa que a la prestatgeria d’un establiment es puguin trobar una gran quantitat d’ampolles. Evidentment, com que el client no acostuma a conèixer-les totes, podem pensar que basarà la seva elecció en aspectes com el preu, el tipus de raïm, la denominació d’origen, la criança… però un factor molt important que atreu l’atenció inicial del consumidores l’etiqueta.

Un vi amb una etiqueta que cridi l’atenció, que tingui la informació ben estructurada i clara i potser que sigui original, pot fer que el client es decanti per l’elecció d’aquell vi.

A Síclick ens agrada formar part de projectes de qualitat i fets amb ànima i per això us animem a que seguiu fent bon vi i a dir-vos que si voleu una etiqueta a l’alçada del vostre producte, compteu amb nosaltres.

Siclick, producte gràfic. Estudi de disseny gràfic a Barcelona

Comunicació gràfica i creació de marques.