Tens un lloc web? Millora el posicionament (SEO)

La importància del SEO en una web

El SEO o posicionament web és el ranking on apareix un lloc web quan es fa una cerca per Internet. Un dels buscadors més utilitzats es Google. El que anomenem SEO és posicionament natural, orgànic. També hem de saber que hi ha la possibilitat de pagar anuncis als buscadors per tal de sortir en les primeres posicions. També existeixen una sèrie de recursos que faciliten aquest posicionament i alguns d’ells impliquen un cost: empreses que ofereixen serveis, mòduls de pagament a instal·lar a dins la web, etc. Però si no vols gastar diners i vols anar millorant el teu posicionament, una de les opcions que et recomanem és la redacció de continguts.

És molt important disposar d’un blog a la teva web i redactar continguts de qualitat. Aquests han de contenir les paraules clau que més utilitza l’usuari alhora de fer una cerca. Això fa que augmenti la teva posició als cercadors incrementant de pas, les visites a la web. Si a més a més, el contingut és bo, faràs que l’usuari romangui més estona al teu site. Aquest fet, a la vegada, farà millorar el posicionament. En definitiva, els cercadors com Google premien les web que tenen continguts directament relacionats amb les consultes dels seus usuaris.

Com ho fem?

Els teus continguts han de fer referència a allò que vens, siguin productes o serveis, però mai d’una manera directa. El contingut ha d’estar relacionat amb el teu sector i ha de tenir informació interessant per l’usuari, com trucs, recursos, etc. D’aquesta manera l’usuari no es sentirà amb la pressió que tindria si li estiguessin venent alguna cosa. Es tracta de proporcionar informació rellevant que pugui beneficial a l’usuari.

Pots crear també un formulari de subscripció a l’entrar al blog. D’aquesta manera pots veure qui hi accedeix, podràs disposar del seu contacte i podràs crear un vincle promocional amb ell.

També és molt important acompanyar el contingut amb una imatge de qualitat i visualment seductora. Una imatge val més que mil paraules, així que quan promocionis els teus continguts, recorda ser que també han de ser impactants.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.