Marques que ens porten a realitats paral·leles

Productes que van molt més enllà del que t’imagines. Portals que obren altres dimensions, experiències que s’han de viure.

A Siclick, producte gràfic ens va arribar un encàrrec que no sabíem ben bé com enfocar-lo fins que vam provar el producte. El món de la realitat virtual és fascinant.

La realitat virtual obre un món de possibilitats. Tant a nivell lucratiu com divulgatiu. Quan ens va arribar l’encàrrec, ens van dir que per entendre bé el missatge i poder representar-lo a nivell gràfic, havíem de provar i experimentar la sensació. I quina experiència! Fins que no ho proves no saps, ni et pots imaginar l’increïble que és aquest món.

L’experiència va ser molt divertida, aviat hi tornarem per viure-hi més emocions. Ens ha agradat moltíssim treballar en aquest projecte. A nivell gràfic, era molt difícil representar que és aquesta aventura i sensació. Però havent-la viscut i entenent el producte i el missatge hem creat entre tots un portat a una altra dimensió.

A nivell gràfic, la imatge corporativa de la marca vol transmetre una realitat perceptiva, un sistema informàtic que genera en temps real un espai real i màgic. On tot és possible, fins i tot la màgia.

Podeu visitar aquesta realitat paral·lela al web de Virtual Vibes a www.virtualvibes.es i de veritat, no us perdeu aquesta experiència!

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.