Feina, vida i sentiment

Saber representar l’essència, els valors, la historia o el missatge que es vol transmetre en una imatge no és una tasca fàcil. El que sí que es pot dir éss que forma part d’un procés creatiu únic i màgic. On, quan s’aconsegueixen resultats i es veu com totes les peces encaixen, la sensació i moment, són per al dissenyador, el millor estat a nivell professional que es pot tenir.

“-Hola! Vull un logotip per la meva botiga!”

És a partir d’aquest instant quan s’obre una finestra en busca d’idees, elements, colors, tipografies, valors, paraules… qualsevol element pot ser important i representatiu. Anar en busca d’una història, preguntar fins l’últim detall, ja que cada peça, per petita que sigui, pot ser un factor clau per construir, des de la base, quelcom gran i representatiu a nivell visual.

Tot és important. I crear una història vinculada a uns colors i elements gràfics, que representin les idees i valors que es volen transmetre, és un procés molt gratificant per ambdues parts. El
client troba l’ànima i esperit del seu projecte i repte representada en una imatge, i el dissenyador, s’emociona per haver sabut arribar a encaixar totes les peces del trencaclosques i generar un codi únic carregat de narrativa representativa.

Estimem la nostra feina, perquè d’aquesta manera, cada element, producte, servei… estarà carregat de vida i sentiment, i això és el més important de tot. Posar ànima en allò que fem perquè li donem existència.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.