Necessites un dissenyador gràfic?

El dissenyador gràfic: un plus en les teves comunicacions

Moltes són les necessitats actuals de les petites i mitjanes empreses alhora de publicitar-se. Les opcions són múltiples avui en dia. Ja no només parlem de publicitat impresa, més tradicional, sinó que s’hi ha d’afegir tot el relacionat amb el marketing digital, que inclou tot tipus de publicitat i publicacions realitzades a xarxes socials, en un blog, mailing…

El problema és que avui en dia, rebem molta més informació, que uns anys enrere i per tant aquesta informació ha de tenir un fort component visual, que cridi l’atenció de l’audiència. O sigui que ja no només es tracta de fer una promoció d’un servei o producte, o de generar informació relacionada amb la nostra activitat, sinó que aquesta informació ha d’estar “ben vestida”.

Per exemple, és molt més fàcil que un article sigui llegit quan va acompanyat d’imatges o gràfics relacionats amb el que s’explica. Ja ve a ser el que sempre s’ha dit, i és que “una imatge val més que mil paraules!”

I això no només és aplicable a tot el relacionat amb màrqueting, sinó amb tot tipus de comunicacions que es puguin generar dins d’una empresa.

Així doncs, està clar que comptar amb un dissenyador gràfic a la plantilla és un plus, però no totes les empreses es poden permetre aquest luxe. La opció per la que opten moltes d’ aquestes empreses és la de contractar aquest servei externament, però es clar que per coses de poca envergadura de vegades prefereixen estalviar-se aquest tràmit.

Es per això que en aquest blog anirem explicant alguns trucs i recursos gratuïts disponibles per tal de donar un cop de mà alhora de realitzar aquests tipus de feines.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.