Barcelona, un camp d’acció amb grans possibilitats

Una ciutat catalana desenfadada, atrevida. Sempre a l’avantguarda de la modernitat. És una ciutat amb identitat pròpia, que no renega del seu ric passat sense deixar de mirar cap al davant, cap al futur. Una ciutat en constant evolució, que amb la seva marcada identitat, ha sabut poc a poc encara que, de manera imparable, fer-se un lloc entre les més meravelloses ciutats del món.

qui som?

Som dues noies catalanes, criades en aquesta ciutat, a la que hem vist evolucionar, créixer, mutar de manera constant i a un ritme increïble. Creiem que si bé és una ciutat que destaca a nivell mundial per trobar-se a l’avantguarda del disseny, i que aquest disseny és el que contribueix en gran mida a la imatge que Barcelona té en el món sencer, aquest està, desgraciadament, encara a l’abast de uns pocs.

Molts professionals i empreses es troben en un laberint del que no saben com sortir, no troben la manera de treure endavant la seva empresa o petit negoci i arriben a creure que qualsevol possibilitat d’avenç, de progrés, resulta impossible. Nosaltres partim d’una premissa que és un dels nostres lemes: “ NO EXISTEIX ALLÒ IMPOSSIBLE” i això és el que volem demostrar als nostres clients.

El tracte directe amb el client és fonamental per a poder aconseguir la comprensió, per entendre les seves necessitats, per això creiem amb un treball personalitzat per a poder trobar les millors solucions per vendre productes i serveis. Cada client és únic, cada client té la seva situació particular i entenem que l’empatia és una eina més de treball.

Partim d’una idea principal, la que desenvolupem mitjançant un procés creatiu en el que ens obrim a totes les possibilitats, no ens tanquem. Una explosió d’idees plenes de color que obren el camí d’un procés creatiu que és el motor de tot projecte que es vulgui emprendre.

Apostem per un pla de treball que generi a la seva vegada moviment, que transformi la nostra empresa a la vegada que els nostres clients. Volem crear un efecte cíclic que es retroalimenti en quan a la nostra relació amb el client, generar una dinàmica de treball fluida, constant.

Siclick, producte gràfic.

Comunicació gràfica i creació de marques.